Najveća on-line baza - više od 3.000 automobilskih guma
Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih poznatih proizvođača
Vijesti
Oznake
Bitno je znati
Savjeti

Prikaži samo preporučene gume
Goodyear Efficientgrip

Iz Goodyeara stiže nova vrlo izdržljiva ljetna guma EfficientGrip, izuzetno prihvatljiva za okoliš. Efficientgrip zamjenjuje dosadašnju Excellence.

Iz Goodyeara stiže nova vrlo izdržljiva ljetna guma EfficientGrip, izuzetno prihvatljiva za okoliš. Efficientgrip zamjenjuje dosadašnju Excellence. Zahvaljujući novoj tehnologiji FuelSaving s konstrukcijom gume lakom poput pera, s inovativnim materijalima i novom generacijom smjese smanjuje količine energije potrebne za kotrljanje gume.

Goodyear EfficientGrip omogućuje znatna smanjenja potrošnje goriva, čime se smanjuje i emisija CO2. Guma također traje mnogo dulje tako da dobivamo veću kilometražu za svoj novac. Međutim sva ta poboljšanja ne znače da su se druge značajke pogoršale budući da se karakteristike gume u vožnji po mokroj cesti održavaju na zavidljivoj razini u usporedbi s konkurencijom.

Guma će biti dostupna u 53 različite dimenzije i izvedbe, u brzinskim kategorijama H, V, W i Y, od 14'' do 18'', širine od 185 do 255 te poprečnih presjeka od 65 do 35.

Test zimskih guma 2013.

Donosimo najnoviji test 32 zimske gume za zimu 2013/2014. Testirane su dvije dimenzije - 185/60 R 15 T i 225/45 R 17 H.
Kada ćete montirati zimske gume?