Najveća on-line baza - više od 3.000 automobilskih guma
Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih poznatih proizvođača
Vijesti
Oznake
Bitno je znati
Savjeti

Prikaži samo preporučene gume
Goodyear Optigrip

Goodyear je predstavio svoju novu gumu OptiGrip koja nudi tehnologiju SmartWear. Riječ je o besprijekornoj izdržljivosti čak i onda kad je guma istrošena.

Goodyear je predstavio svoju novu gumu OptiGrip koja nudi tehnologiju SmartWear. Riječ je o besprijekornoj izdržljivosti čak i onda kad je guma istrošena.

Naime, tehnologija SmartWear osmišljena je tako da se trošenjem površine gaznoga sloja pojavljuje nova smjesa i kanali koji zadržavaju prianjanje na mokroj cesti. Gornja smjesa pruža dezenu gaznoga sloja krutost koja pridonosi upravljivosti na suhoj podlozi i velikome broju prijeđenih kilometara. Dok se gornja smjesa troši, postupno izlazi na površinu donja smjesa. Ona povećava prianjanje na mokroj podlozi te zadržava prvoklasno kočenje i upravljivost na mokroj cesti tijekom čitava životnog vijeka gume.

Nova guma OptiGrip temeljito je provjerena na test stazama poduzeća, na javnim cestama, a testirala ju je i neovisna njemačka institucija TÜV SÜD Automotive. 

Nova guma OptiGrip proizvodi se u 16 različitih dimenzija, u brzinskim kategorijama H, V i W, od 15'' do 18'', širine od 205 do 245 te poprečnog presjeka od 65 do 45; time pokriva veći dio vozila srednje kategorije i vrlo izdržljivih vozila.

Test zimskih guma 2013.

Donosimo najnoviji test 32 zimske gume za zimu 2013/2014. Testirane su dvije dimenzije - 185/60 R 15 T i 225/45 R 17 H.
Kada ćete montirati zimske gume?