Najveća on-line baza - više od 3.000 automobilskih guma
Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih poznatih proizvođača
Vijesti
Oznake
Bitno je znati
Savjeti

Prikaži samo preporučene gume
Nova Bridgestone Potenza S001

Bridgestone je razvio novi premium UHP (Ultra High Performabce) pneumatik za vrhunske sportske automobile.  

Bridgestone je razvio novi premium UHP (Ultra High Performabce) pneumatik za vrhunske sportske automobile. Razvijena za maksimalne sportske domete, Potanza S001 donosi i visoku efikasnost, uz smanjeni otpor kotrljanja.

 

Potenza S001 se tvornički ugrađuje na Aston Martin Rapide i Ferrari F458 Italia, ali su također dostupni u normalnoj prodaji od veljače ove godine.

 

Nastavljajući sportsko naslijeđe Potenza pneumatika, S001 je dizajniran da najsportskijim automobilima na svijetu osigura još bolje performanse od aktualnog modela Potenza RE050(A), kojeg nadopunjava. S tvorničkom ugradnjom na Aston Martin Rapide i Ferrari F458 Italia, Potenza S001 jasno ispunjava zahtjevne uvjete oba luksuzna super sportska automobila.

 

Jedinstveni karakter ovog asimetričnog pneumatika je naglašen na vanjskom dijelu gazne površine preko velikih, čvrstih ramenskih blokova namijenjenih vrhunskom gripu kako bi vozilo ostvarilo optimalan kontakt s podlogom. Vozači će uživati u iznimno preciznom odzivu na upravljaču za uzbudljiv sportski osjećaj u vožnji, pojačan perfektnom stabilnošću na velikim brzinama koju daje široko središnje rebro.

 

Široki kanali profila osiguravaju vrlo brzo odvođenje vode iz kontaktne površine, potpomognuti su s kosim utorima širokih kuteva koji poboljšavaju drenažu i odvođenje vode iz područja rebara u glavne kanale za bolju otpornost na akvaplaning. Deformacija blokova kod kočenja je minimalna, a njihov raspored i dizajn osiguravaju najbolje moguće efekte kočenja za maksimalnu sigurnost i kontrolu na mokrom.

 

Potenza S001 je već dostupna u 19 dimenzija, od 18” do 20”.

Test zimskih guma 2013.

Donosimo najnoviji test 32 zimske gume za zimu 2013/2014. Testirane su dvije dimenzije - 185/60 R 15 T i 225/45 R 17 H.
Kada ćete montirati zimske gume?