Najveća on-line baza - više od 3.000 automobilskih guma
Sve ljetne gume, sve zimske gume, svih poznatih proizvođača
Vijesti
Oznake
Bitno je znati
Savjeti

Prikaži samo preporučene gume
Novi Michelin Pilot Sport 3

Na svjetskoj premijeri, Michelin otkriva sasvim nove gume Michelin Pilot Sport 3, jedine gume na kojima su objedinjene izvanredne performanse na cesti sa značajkama za zaštitu okoliša.

Na svjetskoj premijeri, Michelin otkriva sasvim nove gume Michelin Pilot Sport 3, jedine gume na kojima su objedinjene izvanredne performanse na cesti sa značajkama za zaštitu okoliša.

Gume Michelin Pilot Sport 3 osiguravaju izvanredno prianjanje na tlo. Na mokrim površinama, bolje drže cestu u zavojima i imaju tri metra kraći zaustavni put od svog prethodnika, koji je mjerilo performansi među sportskim pneumaticima. Osim toga, nove gume osiguravaju vrlo precizno upravljanje za osjet uživanja u vožnji. A da stvar bude još bolja, za razliku od ostalih guma, ove gume osiguravaju manju potrošnju goriva i prelazak većeg broja kilometara kao dvije od mnogih svojih dinamičnih kvaliteta.

Namijenjeni velikom broju različitih kategorija vozila, gume Michelin Pilot Sport 3 prikladne su za sportske gradske automobile, kompaktne i velike, snažne limuzine, kao i za manje sportske automobile, roadster ili coupe modele, s posebno velikim 18 do 19 inča dimenzionalnim rasponom za korištenje kroz dodatnu opremu na ne sportskim modelima.

Važno je napomenuti da su pneumatici Michelin Pilot Sport 3 već homologirani od strane nekoliko proizvođača automobila. Neki proizvođači automobila homologirali su ove pneumatike za upotrebu na njihovim sportskim modelima automobila, kao što su novi Audi A5 i novi Mercedes E 63 AMG.

Za postizanje ujednačenosti u performansama, gume Michelin Pilot Sport 3 izrađene su korištenjem jedinstvenih i vrlo naprednih tehnologija poput Green Power smjese gume, sustava protiv proklizavanja i konstrukcije guma s programiranim iskrivljenjem, što su sve redom tehnologije razvijene u Michelin Centru za tehnologiju.

Test zimskih guma 2013.

Donosimo najnoviji test 32 zimske gume za zimu 2013/2014. Testirane su dvije dimenzije - 185/60 R 15 T i 225/45 R 17 H.
Kada ćete montirati zimske gume?